MAGAZIN ONLINE
SITE DE PREZENTARE
BLOG
de la
120 €
 

Magazine online și site-uri de prezentare

Realizăm magazine online și site-uri de prezentare cu un număr nelimitat de pagini, categorii şi produse, care pot fi adăugate sau modificate cu ajutorul panoului de editare online integrat.

Toate paginile site-ului dvs. vor fi optimizate pentru afişarea pe diferite dispozitive, de la ecranele de dimensiuni reduse ale dispozitivelor mobile până la ecranele mari (laptop, desktop), prin reorganizarea automată a conţinutului (responsive design), asigurând astfel o navigare uşoară şi rapidă în orice condiţii.

DEMO       PREȚURI

Panou de editare online

Panoul de editare online vă permite să modificaţi textele şi imaginile de pe toate paginile site-ului.

Puteţi adăuga şi modifica produsele şi categoriile, preţurile şi modul de afişare al produselor, oferte speciale şi newslettere.

Secţiunea de administrare a comenzilor vă permite să organizaţi preluarea şi expedierea comenzilor din magazinul online.

3 luni asistență și mentenanță

În primele 3 luni de la realizarea site-ului, asigurăm gratuit servicii de mentenanță și până la 3 ore de asistență telefonică pentru utilizarea panoului de administrare.

3 luni de promovare online (la pachetul Business)

Pentru un start cât mai bun al afacerii dvs. online, pe lânga realizarea site-ului vă oferim, gratuit, 3 luni de promovare online, pe site-urile din reţeaua noastră de afaceri. Detalii aici.

Testare gratuită

Vom realiza şi instala site-ul dvs., fără plăţi în avans şi fără contract. După instalare puteţi testa site-ul timp de 3 zile, fără nici o obligaţie, înainte de a decide dacă doriţi să îl păstraţi.

Pentru a beneficia de această ofertă trebuie să deţineţi un nume de domeniu şi spaţiu pe un server cu suport pentru PHP şi MySQL.

Asigurăm gratuit asistenţa necesară pentru rezervarea domeniului şi contractarea spaţiului pe server pentru găzduirea site-ului dvs. Click aici pentru detalii privind prețurile de înregistrare a domeniului și web hosting.

Nu rata promoțiile!
Permite notificările și vei primi cupoane de reducere și oferte speciale de fiecare dată când lansăm o campanie promoțională.
În 2 secunde și 2 click-uri ești abonat la reduceri.