MAGAZIN ONLINE
SITE DE PREZENTARE
BLOG
de la
120 €

Magazin online

Magazinul dvs. online, construit pe platforma de e-commerce OpenCart, va fi un magazin online avansat, cu opţiuni multiple pentru structurarea catalogului de produse, pentru preluarea şi administrarea comenzilor, instrumente de marketing și structură modulară.

Blogul atașat magazinului vă permite să publicați articole informative, recomandări pentru produse, știri și noutăți.

Panoul de administrare oferă control total asupra conținutului și structurii magazinului online, funcții de gestionare a comenzilor și clienților.

Daca nu doriți să vindeți online, putem realiza un site de prezentare cu pagini informative și catalog de produse/servicii, cu sau fără afișarea prețurilor, cu opțiuni de comparare produse, selectare produse favorite, conturi de utilizator, publicare opinii și note pentru produse.

DEMO       PREȚURI

Catalogul de produse

Puteți adăuga un număr nelimitat de categorii și produse cu diverse opțiuni, atribute, imagini, filtre, reduceri de preț.
Puteți oferi clienților posibilitatea de a compara produsele, de a selecta produsele favorite, de a publica opinii și note pentru produse.
Clienții pot comanda produse cu sau fără înregistrarea unui cont de utilizator.

Design modular

Designul modular permite organizarea conținutului fiecărei pagini în funcție de preferințe, prin adăugarea de module care pot fi configurate și poziționate în paginile și în zonele din pagină dorite.

Module disponibile:
 - slider cu imagini și text: permite rularea mai multor imagini și texte pentru realizarea unei prezentări animate a ofertei;
 - modul produse recomandate: pentru promovarea produselor selectate, prin afișarea în diferite secțiuni ale site-ului;
 - modul oferte speciale: pentru afișarea produselor cu preț redus;
 - modul produse recent adăugate: pentru afișarea produselor noi;
 - modul cele mai vândute produse: pentru afișarea celor mai vândute produse;
 - modul articole blog: pentru afișarea unei liste de articole sau știri publicate pe blog;
 - bloc de text sau conținut HTML: pentru a adăuga orice fel de conținut static (text formatat sau imagini).
Alte module pot fi instalate la cerere.

Responsive design

Toate paginile site-ului dvs. vor fi optimizate pentru afişarea pe diferite dispozitive, de la ecranele de dimensiuni reduse ale dispozitivelor mobile până la ecranele mari (laptop, desktop), prin reorganizarea automată a conţinutului (responsive design), asigurând astfel o navigare uşoară şi rapidă în orice condiţii.

Marketing

Panoul de administrare vă pune la dispozitie mai multe instrumente de marketing, pentru o promovare cât mai eficientă a ofertei dvs. și creșterea vănzărilor.

Promoțiile pot fi evidențiate cu etichete de reducere și prin includerea modulului de oferte speciale.

Sistemul de cupoane de discount permite gestionarea campaniilor promoționale bazate pe coduri de reducere, pentru a oferi clienților reduceri pentru comenzi peste o anumită valoare, reduceri pentru anumite produse sau categorii de produse, livrare gratuită.

Alte instrumente eficiente de marketing sunt:
 - opțiunea produse similare, care permite afișarea produselor similare atunci când clientul vizualizează un anumit produs
 - opțiunea produse asociate, care permite promovarea prin articole pe blog, adăugând la finalul articolului o listă de produse asociate cu tema articolului respectiv.

La cerere putem activa și alte instrumente de marketing: puncte de recompensă, vouchere cadou, modulul "clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și..."

Metode de livrare

Metode de livrare preinstalate: curier rapid, Poșta Romana, ridicare din magazin, livrare gratuită.
La cerere putem instala și alte metode de livrare.

Metode plată

Pentru pachetul standard sunt disponibile metodele de plată la livrarea comenzii și plată prin transfer bancar.

La cerere putem instala și alte metode de plată: plata cu cardul, plata prin Paypal, etc. Activarea acestor metode de plată presupune și semnarea unui contract cu procesatorul de plăți și/sau deschiderea unui cont de comerciant pe site-ul procesatorului respectiv.

Nu rata promoțiile!
Permite notificările și vei primi cupoane de reducere și oferte speciale de fiecare dată când lansăm o campanie promoțională.
În 2 secunde și 2 click-uri ești abonat la reduceri.