MAGAZIN ONLINE
SITE DE PREZENTARE
BLOG
de la
120 €

Promovare online

Promovare pe site-urile de afaceri din rețeaua noastră

Pachetul de promovare online, pe site-urile din reţeaua noastră de afaceri, include:

  • banner afişat permanent pe unul din site-urile de anunţuri, la alegere
  • anunţ premium pe 3 dintre site-urile de anunţuri, la alegere
  • afişare premium a site-ului dvs. în directorul de afaceri BizMarks.ro

Reţeaua noastră de afaceri include următoarele site-uri:

Magazinele online și site-urile de prezentare realizate de noi (cu pachetul Business) beneficiază gratuit (timp de 3 luni) de pachetul de promovare online pe site-urile de afaceri din reţeaua noastră.

Administrarea campaniilor Google Adwords sau Facebook Ads

Google Adwords și Facebook Ads sunt cele mai eficiente sisteme de promovare online, permițând direcționarea campaniilor publicitare către utilizatori selectați, care caută sau pot fi interesați de serviciile/produsele pe care doriți să le promovați.

Aceste sisteme oferă control maxim asupra costurilor campaniei dvs. permițând nu doar stabilirea costurilor totale ale campaniei ci și stabilirea costurilor zilnice, stabilirea zilelor din săptămână și a orelor din zi când poate rula campania, și chiar stabilirea sumei maxime plătite pentru fiecare click pe o reclamă din cadrul campaniei.

Administrarea campaniilor Google Adwords și Facebook Ads presupune:

  • configurarea și instalarea uneltelor de analiză a traficului, configurarea și instalarea codurilor de urmărire a conversiilor generate de campaniile publicitare.
  • configurarea campaniei: crearea reclamelor folosite în campanie, stabilirea paginilor de destinație, selectarea cuvintelor cheie care asigură cele mai bune rezultate.
  • selectarea publicului țintă în funcție de locație, domenii de interes, sex, vârstă, etc.
  • analizarea rezultatelor campaniei, urmărirea campaniilor concurente, și optimizarea periodică a campaniei prin selectarea parametrilor care asigură cele mai bune rezultate.
     
Nu rata promoțiile!
Permite notificările și vei primi cupoane de reducere și oferte speciale de fiecare dată când lansăm o campanie promoțională.
În 2 secunde și 2 click-uri ești abonat la reduceri.