MAGAZIN ONLINE
SITE DE PREZENTARE
BLOG
de la
120 €

Site de prezentare

Putem realiza un site de prezentare cu pagini informative, catalog de produse și servicii structurat pe categorii, cu sau fără afișarea prețurilor, cu opțiuni de comparare produse, selectare produse favorite, conturi de utilizator, publicare opinii și note pentru produse.

Site-ul dvs. de prezentare va fi construit pe platforma Opencart (platformă de comerț online) având funcțiile comerciale (coșul de cumpărături, comenzi) dezactivate. Astfel veți detine nu doar un site de prezentare ci și un potențial magazin online, putând oricând transforma catalogul de produse într-un magazin online prin activarea funcțiilor comerciale.

Blogul atașat site-ului vă permite să publicați articole informative, recomandări pentru produse/servicii, știri și noutăți.

Panoul de administrare oferă control total asupra conținutului și structurii site-ului, a catalogului de produse/servicii, funcții de adăugare/editare/ștergere a paginilor de informații.

DEMO       PREȚURI

Catalogul de produse și servicii

Dacă veți folosi catalogul de produse/servicii, puteți adăuga un număr nelimitat de categorii, produse și servicii, cu imagini și diverse atribute.

Puteți oferi utilizatorilor site-ului posibilitatea de a compara produsele, de a selecta produsele favorite, de a publica opinii și note pentru produse.

Design modular

Designul modular permite organizarea conținutului fiecărei pagini în funcție de preferințe, prin adăugarea de module care pot fi configurate și poziționate în paginile și în zonele din pagină dorite.

Module disponibile:
 - slider cu imagini și text: permite rularea mai multor imagini și texte pentru realizarea unei prezentări animate a ofertei;
 - modul produse/servicii recomandate: pentru promovarea produselor/serviciilor selectate, prin afișarea în diferite sectiuni ale site-ului;
 - modul produse recent adăugate: pentru afișarea produselor noi;
 - modul articole blog: pentru afișarea unei liste de articole sau știri publicate pe blog;
 - bloc de text sau conținut HTML: pentru a adăuga orice fel de conținut static (text formatat sau imagini).
Alte module pot fi instalate la cerere.

Responsive design

Toate paginile site-ului dvs. vor fi optimizate pentru afişarea pe diferite dispozitive, de la ecranele de dimensiuni reduse ale dispozitivelor mobile până la ecranele mari (laptop, desktop), prin reorganizarea automată a conţinutului (responsive design), asigurând astfel o navigare uşoară şi rapidă în orice condiţii.

Nu rata promoțiile!
Permite notificările și vei primi cupoane de reducere și oferte speciale de fiecare dată când lansăm o campanie promoțională.
În 2 secunde și 2 click-uri ești abonat la reduceri.